Updatescenario's voor database en programmamodule

Het bijwerken van de databases en programmamodules van Kaspersky Endpoint Security zorgt voor een up-to-date bescherming op de computer. Nieuwe virussen en andere soorten malware duiken elke dag wereldwijd op. De databases van Kaspersky Endpoint Security bevatten informatie over dreigingen en methoden om ze onschadelijk te maken. Voor een snelle detectie van dreigingen wordt u aanbevolen de databases en programmamodules regelmatig te updaten.

De volgende objecten wordt op computers van gebruikers geüpdatet:

Kaspersky Endpoint Security ondersteunt de volgende scenario’s voor het updaten van databases en programmamodules:

Voor Webconsole bevat de standaardlijst met updatebronnen de Administration Server van Kaspersky Security Center en Kaspersky-updateservers. Voor Kaspersky Security Center Cloud Console bevat de standaardlijst met updatebronnen distributiepunten en Kaspersky-updateservers. Voor meer informatie over distributiepunten raadpleegt u de Help van Kaspersky Security Center Cloud Console. U kunt andere updatebronnen aan de lijst toevoegen. U kunt HTTP-/FTP-servers en gedeelde mappen als updatebronnen opgeven. Als een update niet kan worden uitgevoerd vanaf een updatebron, schakelt Kaspersky Endpoint Security over naar de volgende bron.

Updates worden gedownload vanaf Kaspersky-updateservers of vanaf andere FTP- of HTTP-servers via de standaard netwerkprotocollen. Als u voor de toegang tot de updatebron verbonden moet zijn met een proxyserver, geeft u de proxyserverinstellingen in de beleidsinstellingen van Kaspersky Endpoint Security op.

In deze sectie

Updaten vanaf een opslagplaats op een server

Updaten vanaf een gedeelde map

Updaten met Kaspersky Update Utility

Updaten in mobiele modus